Jesenske radionice u MSU za djecu i mlade

 

Jesenske radionice u MSU za djecu i mlade

31.10.2023 - 31.10.2023 / MSU

Ovih jesenskih praznika MSU je pripremio kreativne radionice za djecu od 6 do 9 godina i mlade od 10 do 14 godina.

 

Muha u muzeju, radionica za djecu od 6 do 9 godina

31. listopada od 11 do 13 sati

Nadahnuti slikovnicom „Muha u ateljeu Ivana Kožarića“ polaznici radionice postat će istraživači muzejskog postava. Svojim improvizacijama i pričama oživjet će izabrano umjetničko djelo, a potom će stupiti u dijalog s drugim neobičnim predmetima i pojavama koje u muzeju sreću. Svoju priču uobličit će na kraju u likovni rad.


Izradi fanzin!, radionica za mlade od 10 do 14 godina

31. listopada od 14 do 16 sati

Slijedeći ideju umjetničke skupine Grupe šestorice autora, koji su dijelili letke građanima i lijepili plakate po ulicama i tako umjetnost učinili dostupnom svima, pozivamo mlade od 10 do 14 godina da nam se pridruže na radionici izrade fanzina - ručno izrađene knjižice. Inspirirat ćemo se radovima na izložbama Zbirke kao glagol i Sanje Iveković: Works of Heart, a potom prionuti na izradu fanzina - na temu po izboru. Fanzin će polaznici moći ispuniti tekstovima, isječcima iz novina, časopisa, fotografijama, crtežima… Polaznici će ga moći zadržati za sebe, ali ako će ga željeti podijeliti, svaki će ga polaznik moći umnožiti do 5 puta.


Osnovne informacije:

Cijena sudjelovanja po osobi: 4 eura.

Radionice će provesti Renata Filčić, voditeljica Odjela za edukativnu djelatnost.

Prijave se primaju do nedjelje, 29. listopada 2023. putem e-adrese: edukacija@msu.hr, s imenom i prezimenom polaznika, telefonskim kontaktom te naznakom programa za koji se sudionik prijavljuje.

 

Jesen u MSU
program radionica za djecu i mlade
31. 10. 2023. od 11 do 16 sati / MSU