KREARTIVKA 54+: „Realna motivacija“

 

KREARTIVKA 54+: „Realna motivacija“

30.04.2022 - 30.04.2022 / MSU

U subotu 30. travnja dođite u MSU kreirati i sherati „Realnu motivaciju“ na svakodnevnim predmetima po uzoru na umjetnike Andya Warhola i Ivana Picelja!

U sklopu radionice, uz pomoć DYI štambilja od spužve, umnožavat ćemo geometrijske oblike te tako stvarati novu, vedru, figurativnu cjelinu. Estetika i tehnika radionice inspirirani su geometrijskom apstrakcijom, krugovima i rasterom radova Ivana Picelja te cvjetovima i sitotiskom Andya Warhola. Osim toga pogledat ćemo i osvrnuti se na aktualne izložbe postavljene u MSU te pokušati viđene motive na izložbama, također, unijeti u svoje radove. U radionicu je uklopljen i digitalni izražaj, koji je svuda oko nas i dio je suvremenog čovjeka, na način da će polaznici završeni rad digitalizirati uz pomoć pametnih telefona. Tako će kreativno druženje rezultira zanimljivom vizualnom kreacijom za zid u stanu ili za zid na Facebooku.

Radionica je besplatna i namijenjena odraslima (dob 54+), dolazak je potrebno najaviti unaprijed na mail: edukacija@msu.hr, s podacima ime i prezime, dob te kontakt broj ili na broj: 01 6052704.

Voditeljica radionice: Petra Bilić Križan, produkt i grafička dizajnerica iz Zagreba koja je 2022. godine dobila semi Grand Prix Award na internacionalnom dizajnerskom natječaju Classics the Small Luxury Design Award u Japanu za rad „Give smile from heart“.