Kreativna radionica Urbani wolpertingeri: zvijeri iz betonske džungle

 

Kreativna radionica Urbani wolpertingeri: zvijeri iz betonske džungle

12.10.2019 - 12.10.2019 / Baunet café i ostali prostori MSU-a

Radionica je otkazana. 

Wolpertingeri su mitske zvijeri iz Njemačke za koje se priča da su živjele u bavarskim Alpama. Njihova tijela sastoje se od dijelova raznih životinja: jelena, vukova, fazana, patki, vjeverica i drugih divljih životinja koje žive u tim predjelimaNa ovoj radionici izrađivat ćemo skulpture wolpertingera koji bi mogli živjeti u urbanoj sredini, s nama u Zagrebu. Mogu se sastojati od dijelova tijela raznih životinja ali i predmeta koje je izradio čovjek – bit će to zvijeri iz mašte koje su evoluirale za život u betonskoj džungli. Materijali koje ćemo koristiti na radionici uključuju drvo, žicu, umjetno krzno, perje, pločice za mozaik, dijelove strojeva i slično. Umjetnik Johnathan A. Roberts sudionicima će pokazati kako spojiti razne materijale kako bismo ovim šaljivim i zanimljivim skulpturama udahnuli život.

Radionica se održava na engleskome i hrvatskome jeziku te iako je predznanje engleskoga poželjno, ono svakako nije neophodno.

Voditelj radionice: Johnathan A. Roberts, akademski slikar

Radionica je prilagođena djeci od 7 i više godina.

Okupljanje na recepciji MSU-a,  12. 10. 2019. u 11.30 sati. Radionica je besplatna.

 

Zbog ograničenog broja sudionika, prijave za radionicu su obavezne i to najkasnije do petka, 11. 10. do 15:00 sati. Molimo da prijave šaljete na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta i kontakt broj.