Mali i veliki: Piceljeva paleta oblika

 

Mali i veliki: Piceljeva paleta oblika

06.04.2024 - 06.04.2024 / MSU

Pozivamo vas da se pridružite novoj obiteljskoj radionici posvećenoj Ivanu Picelju, hrvatskom slikaru, dizajneru, grafičaru.

U subotu, 6. travnja od 11.30 sati ponovno otvaramo priliku za obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki - kreativni i likovni program koji povezuje generacije. 

Pozivamo djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi. U fokusu ove subotnje radionice umjetničko je stvaralaštvo Ivana Picelja.

Voditeljica radionice: Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada, pripremila je niz zabavnih i kreativnih aktivnosti putem koje će okupljeni, bez obzira na svoje prethodno iskustvo ili znanje, dobiti priliku izraziti se i naučiti nešto novo.

Pridružite nam se u ovoj kreativnoj avanturi i pomozite nam da ovaj rođendan učinimo nezaboravnim!

Za program se potrebno prijaviti do 5. 4. do 15 sati putem linka: https://form.jotform.com/240165063400038.  

Cijena programa MSU mali i veliki: 10 € (cijena za dva roditelja/skrbnika i dvoje djece; previđena dob djece je od 4 do 10 godina)

Program Mali i veliki otvara mogućnost uključivanja obitelji u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj nam je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina. Bez obzira na vašu dob, ovdje ćete pronaći nešto što će vas inspirirati i potaknuti na kreativnost.


Obiteljski program MSU Mali i veliki
Piceljeva paleta oblika / Program se odvija u sklopu obilježavanja 70. godina Muzeja suvremene umjetnosti
MSU, subota, 6. 4. 2024. od 11.30 do 13.00 sati