MALI I VELIKI ZA 70 GODINA MSU-a

 

MALI I VELIKI ZA 70 GODINA MSU-a

02.03.2024 - 02.03.2024 / MSU

S velikim veseljem pozivamo vas da se pridružite našoj jedinstvenoj radionici, koja je inspirirana 70. rođendanom Muzeja suvremene umjetnosti. Ova radionica nije samo obilježavanje rođendana, već je to prilika da zajedno istražimo što muzej znači za svakoga od nas, bez obzira na dob.

U subotu, 2. ožujka od 11.30 sati ponovno otvaramo priliku za obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki - kreativni i likovni program koji povezuje generacije. Pozivamo djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi. Nizom  kreativnih aktivnosti, sudionici će imati priliku stvarati svoje vizije muzeja. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo ili znanje o umjetnosti, ova radionica je prilika da se izrazite, naučite nešto novo i zabavite se dok zajedno obilježavamo ovaj poseban dan.

Pridružite nam se u ovoj kreativnoj avanturi i pomozite nam da ovaj rođendan učinimo nezaboravnim!

Voditeljica radionice: Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada

Za program se potrebno prijaviti do 1. 3. do 15 sati putem linka: https://forms.gle/i7y9tFjxrLyj82pQA.  

Cijena programa MSU mali i veliki: 10 € (cijena za dva roditelja/skrbnika i dvoje djece)

Program Mali i veliki otvara mogućnost uključivanja obitelji u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj nam je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina. Bez obzira na vašu dob, ovdje ćete pronaći nešto što će vas inspirirati i potaknuti na kreativnost.

 

Obiteljski program MSU Mali i veliki (uključuje sve dobne skupine)
MSU 70 / Program se odvija u sklopu obilježavanja 70. godina Muzeja suvremene umjetnosti.
MSU, subota, 2. 3. 2024. od 11.30 do 13.00 sati