MSU avantura

 

MSU avantura

22.05.2023 - 21.06.2023 / MSU

MSU avantura je umjetničko-edukativni program koji provodimo u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb s ciljem približavanja umjetnosti i kulture djeci i mladima kroz susrete s originalima umjetničkih djela.

 

Tijekom školske godine 2022./ 2023. u MSU smo održali 148 sati programa MSU avanture u kojem je sudjelovalo 46 obrazovnih skupina pa pozivamo i vas da se prijavite.

Provođenje edukativnih radionica u trajanju 3 školska sata, odnosno 135 minuta podijeljeno je na tri cjeline. Prva u trajanju od 45 minuta obuhvaća stručno vodstvo kroz postav izložbe prilagođeno dobi. Naredni školski sat posvećen je učeničkoj kreaciji rada inspiriranog umjetničkim djelima za koji je MSU pripremio potreban radionički materijal, dok je treći školski sat rezerviran za završnu prezentaciju znanja i iskustva kreativnog rada učenika s ciljem: nadmaši umjetnika!

Cijena ulaznice za projekt MSU avanture je 5 eura po polazniku.

Osim edukacije i razvoja kreativnih procesa kod djece i mladih, ovim projektom nastojimo razvijati interes za posjećivanje muzejsko-galerijskih ustanova te potaknuti razvoj građanskih i kulturoloških kompetencija.

Prijavite se na sudjelovanje u programu MSU avanture  na mail: edukacija@msu.hr

Radujemo se susretu i sjajnim novonastalim radovima koje ćemo prikazati na završnoj izložbi sudionika msu avanture na kraju školske godine.