MSU OTVOREN MLADIMA

 

MSU OTVOREN MLADIMA

23.05.2023 - 23.05.2023 / MSU

MSU otvoren mladima je novi edukativni projekt Muzeja suvremene umjetnosti namijenjen mladima koji se nalaze u procesu osobnog i profesionalnog formiranja, u kojem važno mjesto imaju obrazovne institucije.

Ovaj projekt posebno je osmišljen za studente Filozofskog fakulteta, Akademije likovnih umjetnosti i Arhitektonskog fakulteta te  za mlade koji su zainteresirani za područje umjetnosti i kulturne baštine.

Cilj projekta „MSU otvoren mladima“ je ostvariti iskustveno učenje kroz neformalno obrazovanje te potaknuti razvoj stručnih kompetencija mladih u sektoru kulture. U sklopu projekta polaznici će sudjelovati u edukativnim likovnim radionicama tijekom kojih će moći primijeniti stečene kompetencije i kreativno se izraziti.

Pozivamo vas da 23. 5. 2023. u 17.00 sati posjetite MSU i sudjelujete u projektnim aktivnostima programa MSU otvoren mladima. Polaznici će upoznati rad Odjela za edukativnu djelatnost MSU-a, sudjelovati u likovno-kreativnoj radionici nakon čega će imati zadatak osmisliti likovno - kreativne radionice prilagođene mlađem uzrastu.

Voditeljice radionica: Ivana Gorički Flegar, Antonela Beli i Buga Klara Blanuša

 

MSU OTVOREN MLADIMA
utorak, 2
3. 5. 2023. od 17.00 – 20.00 sati