Virtualna radionica Idemo na Vrhovec

 

Virtualna radionica Idemo na Vrhovec

23.05.2020 - 23.05.2020 / Zbirka Richter

U subotu, 23. svibnja 2020. od 11 do 13 sati, održat će se dvije virtualne radionice iz ciklusa „Idemo na Vrhovec“ na temu „Gravitacijskog crteža“. 

Radionice su namijenjene djeci od 3 do 6 i djeci od 6 do 10 godina. 

Radi se o crtežima Vjenceslava Richtera koji nastaju razlijevanjem boje na papiru, kombinacijom različitih boja i pokreta ruke. Prema uputama iz videa, djeca će rekreirati „Gravitacijski crtež“ uz promišljanje o njihovom nastanku.

Prijave primamo do petka, 22.5. 2020., na e-mail adresu radionice.richter@msu.hr, a u poruci je potrebno navesti ime i prezime djeteta, dob i e-mail adresu na koju ćemo u subotu ujutro poslati materijale. Također, zamolit ćemo vas da nam nakon održane radionice pošaljete fotografije radova na našu e-mail adresu kako bi ih objavili na društvenim mrežama Zbirke Richter i MSU edukacije.

Voditeljice radionica su Lana Gospodnetić, odgojiteljica predškolske djece i Lora Rajčić, studentica povijesti umjetnosti i sociologije.

Za subotnju radionicu će vam biti potrebni:
- papir / karton
- akrilne boje ili tempere
- flomasteri ili bojice

Veselimo se kreativnom radu i nadamo se da se uskoro vidimo u Zbirci! Do tada slušajte upute Stožera civilne zaštite i ostanite odgovorni!